Hotline
+90 530 566 63 06

Blog

Tekeş Spor Akademisi

pmyo

PMYO Parkur Fiyatları Ne Kadar?

PMYO parkur fiyatları bulunulan il, ilçe, kursun alınacağı eğitim kurumu özellikleri, süre gibi faktörlere bağlı olarak değişim göstermektedir. Geleceğini garanti altına almak isteyen her aday için, PMYO parkur fiyatları ikinci planda yer almalıdır. Güncellenen fiyatlar için en doğru karar, eğitim alacağınız kurum üzerinden doğrudan iletişime geçmek olacaktır. 

PMYO Parkur Nedir? 

PMYO hazırlık kursu lise ve dengi okullardan mezun olan adayları Polis Meslek Yüksekokulu'na hazırlayan, fiziksel ve psikolojik olarak yapılan tüm çalışmaların genel adıdır. 

Tyt puanına göre alım yapılan bu sınavda PMYO parkur fiyatları her geçen yıl güncellense de aldığınız eğitim ile sınavda başarı yakalama şansınız artacaktır. Müfredata en yakın eğitim programı sayesinde, bu süreçteki aşamaları kolaylıkla geçebilirsiniz. 

 

PMYO Parkur Fiyatları Üzerinde Etkili Olan Etmenler Nelerdir? 

POMEM ya da PMYO parkur fiyatları üzerinde etkili olan birçok unsur vardır. İl, ilçe, kurs kalitesi, program içeriği vb. farklılıklar normal olarak fiyata yansıyacaktır. Peki kurs fiyatlarına damgasını vuran unsurlara detaylı olarak göz atacak olursanız; 

 

1 - PMYO Parkur Fiyatları: Eğitim Kurumu Kalitesi 

Eğitim alacağınız kursun kalitesi, PMYO parkur fiyatları üzerinde en belirleyici etkenlerden biridir. Yani iyi bir kurs kalitesinde; 

 

Spor ekipmanları yeterliliği 
Oda sayısı fazlalığı ve alan genişliği 
Konum itibariyle arz - talep yoğunluğu 
Kişiye özel hazırlanan eğitim programı 
Kaliteli ve eğitimli teknik ekip
Salon antrenman sayısı fazlalığı
Hız, koordinasyon, uyum, süre yönetimi konularında uzmanlaşma 
Salon, atletizm, güç, parkur antrenmanları vb. spor alanlarında gerekli eğitim desteğinin sağlanması gibi özellikler, PMYO parkur fiyatları üzerinde etkili olacaktır. 

 

2 - Gidilecek Olan Kursun Bulunduğu Şehir 

Burada kastedilen büyükşehirlerde kira oranının fazla olmasıdır. Kira arttıkça PMYO parkur fiyatları da artacaktır. Ancak unutmamak gerekir ki büyük şehir tecrübe demektir. Burada çalışan eğitmenler fazla aday göreceği için, daha tecrübeli ve donanımlı olacaktır. Ayrıca; 

  • Gideceğiniz eğitim kursunda ulaşım kolaylığı 
  • Merkezi tesislere yakınlık
  • Konuma göre tesisin büyük ya da küçük oluşu da PMYO parkur fiyatları üzerinde etkilidir. 

 

3 - Kişiye Özel Hazırlanan Program İçeriği 

İyi bir kursta kişiye özel program sayesinde, kişinin fiziksel ve psikolojik durumuna en uygun içerikle kendi alanında en iyisi olması hedeflenir. Kademeli olarak yavaş yavaş artan şekilde hız ve süre yönetimi konusunda zamanla uygulanan tekniklerle sınava uyum sağlama amaçlanır.

 

4 - Eğitmen Kalitesi 

Kaliteli bir kurs, eğitim verebilecek düzeydeki eğitmenlerle çalışmalıdır. İyi bir eğitmen, adayların eksiğini ve ihtiyacı doğrultusunda gerekli olan programı kişiye özel tekniklerle sunacaktır. PMYO parkur fiyatları konusunda fiziki yeterlilik sınavında nokta atışı performans için, eğitmen kalitesi oldukça önemlidir. Üst düzey eğitmenlerin olduğu kurstan, düşük ücretli eğitim beklemek haksızlık olacaktır.

 

5 - Aday Sayısı 

Aday sayısı fazla olan kurs demek, arz - talep meselesinin yoğun olduğu anlamına gelir. Başarı odaklı çalışan kurslar her geçen yıl aday sayılarında artış göstermekte, bu da haliyle PMYO parkur fiyatları üzerinde etkili olmaktadır. 

 

6 - Antrenman Süresi ve Kurs Süresi 

Haftada her gün çalışma yapan kurs ile haftada 4 ile 5 gün çalışma yapan kursun maliyeti, haliyle aynı değildir. Ayrıca adayların kursa gelme süreleri de PMYO parkur fiyatları üzerinde etkili olacaktır. Yani sıkı bir eğitim içeriği programı sunan kurs süresi ne kadar uzun olursa, başarı ihtimaliniz de o kadar artacaktır. 

 

Ankara PMYO Parkur Kursu Fiyatları

Ankara, yukarıda özellikleri verilen tüm olanaklara sahip şehirlerden biridir. Gerek eğitmen kalitesi gerek ulaşım rahatlığı gerekse imkanlar bakımından POMEM Parkur yerleri aramalarında ilk sıralarda yer alır. Ankara başta olmak üzere ortalama PMYO parkur fiyatları 2023, 1.000 ile 3.000 TL arasında değişim göstermektedir. 

2023'te yapılan değişikliklerle artık fiziki yeterlilik sınavı daha da zor hale gelmiştir. Hedefi polis olan adayların kısa sürede çalışması adına erken kayıt kampanyasına bağlı olarak PMYO parkur fiyatları düşmektedir. Bu noktada Yasin Tekeş Spor Akademisi bünyemizde ücretsiz danışmanlık ile kişiye özel net fiyat alabilirsiniz. 

 

POMEM Parkur Kursu ve Antrenman İçeriği Nasıldır? 

POMEM ve PMYO parkur kursları, hayali polis olmak isteyen adaylar için verilecek kapsamlı parkur çalışmalarını kapsar. Disiplinli ve sıkı bir POMEM hazırlık kursu eğitim programı nasıl olmalıdır? 

Öncelikle kademeli olarak vücut parkur sistemine hazır hale getirilmeli 
Adaylara teknik bilgilerin yanında taktik bilgiler de verilmeli 
Gerçek sınava uygun fotosel eşliğinde süre ayarı yapılmalı  
Uzman ve tecrübeli eğitmenler eşliğinde eğitim verilmeli 
Kişiye özel eksiklikler dahilinde çalışma programı yapılmalı 
Kişinin vücut yapısına uygun olarak önce yavaş, sonra tempolu çalışma sergilemeli
Gerek duyulan zamanlarda kişiye özel diyet programı ile hareket edilmeli 

 

POMEM Parkur Kursu Kaç Ay Sürmektedir? 

Eğitim süreleri ve antrenman yoğunlukları, eğitim kurumuna göre farklılık gösterebilir. Ancak başarı için sıkı ve disiplinli eğitim almanız gerekmektedir. Kişiye özel antrenman programı zamanı değişebilir ve haliyle bu süre artabilir. Ancak ortalama olarak 3 ve 10 ay arasında kurs hizmeti sürmektedir. 

 

Sıkça Sorulan Sorular 

PMYO hazırlık kursları hakkında merak edilen ve en çok sorulan sorulara aşağıdan göz atarak içeriği hakkında fikir edinebilirsiniz.

 

1 - PMYO Başvuru Ücreti Ne Zaman Yatacak 2023?

2023 yılı PMYO sınavı aşamalarına katılacak adaylar, yedi yüz lira başvuru ücretini 11 Ağustos 2023 - 18 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerekli bankaya ( Halkbank) yatırmalıdır. 

 

2 - 2023 PMYO Kaç Puan?

Polis Meslek Yüksekokulu puanı Tyt puanı üzerinden değerlendirilip, 250 ve üzerinde olmalıdır. 

 

3 - PMYO Parkurda Neler Var?

Ağırlık taşıma, koşu, sıçrama tahtası, takla atma gibi etaplardan oluşmaktadır. Kadınlar için 50 saniye, erkekler için 48 saniye sınırı vardır. Bunun için iyi bir kurs eğitimine ihtiyaç olacaktır. 

Image

Tekeş Spor Akademisi
Ankara Besyo Hazırlık Kursu

Adres
İzmir-1 Cad. No:3/5 Can Apt. Kızılay/ANKARA

Telefon
+90 530 566 63 06

Whatsapp
+90 530 566 63 06

E-Posta
info@ankarabesyohazirlikkursu.com