Hotline
+90 530 566 63 06

Blog

Tekeş Spor Akademisi

2023 Besyo Hazırlık Kurs Fiyatları

Besyo hazırlık kurs fiyatları özellikle Besyo düşünen öğrenciler ve adaylar tarafından sıklıkla araştırılan konular arasında yer almaktadır. Besyo okullarında eğitim öğretim almak isteyen adayların öncelikle bazı koşulları yerine getirmesi gerekmektedir.

Bu yazıda Besyo öğrenci adaylarına doğru bir hazırlık sürecinden sonra Besyo parkurlarının nasıl kazanılacağı hakkında bilgilendirmeler yaptık. Ayrıca Besyo hazırlık kurslarının genel fiyatlandırmasından da bahsedilen bu yazıda genel bilgilendirmeye sahip olabilirsiniz. 

Besyo Hazırlık Kurs Fiyatları Nedir? 

Besyo hazırlık kurs fiyatları birçok faktöre göre değişmektedir. Besyo hazırlık kurslarına katılan öğrenciler sporun çeşitli dallarında ve alanlarında uzmanlaşırlar. Besyo hazırlık kurs fiyatları ise bu verilen eğitimin kalitesine, verilen bölgeye ve eğitmene göre değişiklik gösterir.

Ayrıca öğrencilere eğitimler uzman eğiticiler tarafından verilmektedir. Besyo hazırlık kurs fiyatları belli faktörlere göre değişiklik göstermektedir. Peki besyo hazırlık antrenman programı seçerken hangi konulara dikkat edilmeli?

  • Seçmiş olduğunuz kursun başarı oranı
  • Kurstaki antrenörler
  • Kurstaki antrenör sayısı
  • Kursta bulunan öğrenci sayısı
  • Ödeme kolaylığı fırsatları
  • Sunduğu imkanlar
  • Ekipman yeterliliği
  • Kurstan sonraki iletişim düzeyi
  • Tesislerin yeterliliği
  • Ve Besyo kursları çalışanlarının güler yüzlü ve samimi olması kursu tercih ederken ve besyo hazırlık kurs fiyatları araştırması yapılırken mutlaka dikkate almanız gereken konular arasındadır.

 

Besyo Hazırlık Kurs Fiyatları ve En Çok Tercih Edilen Besyo Bölümleri Nelerdir?

Besyo hazırlanan kişileri daha önce sporcu geçmişi olan ve olmayan şeklinde ikiye ayırmak mümkündür. Besyo geçmiş yıllarda henüz adından bu kadar söz ettirmezken; günümüzde sunmuş olduğu iş imkanlarının fazlalığı nedeniyle artık isminden daha çok söz ettiriyor. Besyo

Beden eğitimi ve spor öğretmenliği 

 

Spor öğreticiliği

 

Antrenörlük eğitimi

 

Rekreasyon ve engelliler için spor öğretmenliği

 

Alanlarında eğitim veren 4 yıllık bir fakültedir. Spor ile ilgili olarak spor yönetmeliği bölümü de mevcuttur ve bu bölüm genelde 2 yıllık fakülte olarak eğitim vermektedir. Bu bölümden DGS sınavı ile 4 yıllık üniversitelere geçiş mümkündür. Günümüzde spora verilen önem arttıkça bu bölümlerden mezun olan öğrencilerin de iş imkanları bulma olasılıkları artmıştır. 

Besyo hazırlık kurs fiyatları tüm bu kategorilerde verilen eğitimleri de kapsamaktadır. Fiyatlar her dönem güncellenmektedir. Besyo hazırlık kursuna ne zaman başlanmalı? Gibi sorularla ilgili en doğru bilgiyi Yasin Tekeş Spor Akademi’sinden ve uzman kadrosundan alabilirsiniz.

 

Besyo Özel yetenek Sınavı Nedir? Bu Sınav için Hazırlık Kursları Yeterli mi?

Besyo hazırlık kurs fiyatları içerisinde tabi ki özel eğitimleri de incelemek gerekir. Özel yetenek sınavları her üniversitenin kendi belirlemiş olduğu kılavuzlar dikkate alınarak hazırlanır.  Genel olarak spor fakülteleri %80 özel yetenek sınavı ile alsalar da bazı okullar bu seçimi yaparken özgeçmişe de dikkat edebiliyorlar. 

Bu noktada sadece özgeçmişinizi düşünüp zaten özgeçmişim yeterli diye düşünüp bir hazırlık kursuna dahil olmadığınızda unutmayın ki bir danışmanlıktan da uzak kalmış oluyorsunuz ve böylelikle tercih zamanında yanlış tercihler yapabilirsiniz. Aman dikkat! Besyo özel hareket sınavındaki bazı hareketler,

  • Sıçrama tahtası
  • Denge tahtası
  • Alt-üst engel geçişleri
  • Sağlık topu fırlatma
  • Sağlık top geçiştirme
  • Duvara pas
  • Futbol ve basketbol slalom

 

Besyo Hazırlık Kurs Fiyatları Merak Edilen Sorular

Besyo hazırlık kurs fiyatları araştırırken kafa kurcalayan birçok konu olabilir. Bu da adayların süreçlerini zorlaştırabilir. Bu süreçleri daha rahat geçirebilmeniz adına bu sorulara cevap bulmak oldukça önemlidir.

 

1 – Besyo Kursa Gitmeden Kazanılır mı?

Besyo hazırlık sürecinde profesyonel bir kurstan eğitim ve danışmanlık almanız hem doğru tercihler yapmanızı hem de sınava en doğru şekilde hazırlanıp, zaman kaybına uğrama riskinizi ortadan kaldıracaktır.

 

2 – Besyo Kazanmak için Barajı Geçmek Şart mı?

Besyo’lara başvuru yapmak için öncelikle YGS sınavından 140 puan almış olmak gerekmektedir.

 

3 – Herkes Besyo Okuyabilir mi?

Besyo okumak için ya da Besyo hazırlık kurslarına başvurmak için herhangi özel bir koşul aranmaz. Hazırlık kurslarını ve Besyo hazırlık kurs fiyatları araştırıp bir kursa başvurmanız yeterli.

 

4 – Besyo Sınavları Ücretli mi?

Besyo özel yetenek sınav ücreti 150 TL olarak belirlenmiştir.

 

5 -  Besyo Hazırlık Kursu Kaç Saattir?

Besyo hazırlık kurs süreci minimum 3 ay ile maksimum 11 ay arasında değişmektedir. Bu seçtiğiniz kursla ve sizinle alakalı değişebilir. 

Image

Tekeş Spor Akademisi
Ankara Besyo Hazırlık Kursu

Adres
İzmir-1 Cad. No:3/5 Can Apt. Kızılay/ANKARA

Telefon
+90 530 566 63 06

Whatsapp
+90 530 566 63 06

E-Posta
info@ankarabesyohazirlikkursu.com